Skip to main content

Algemene voorwaarden

Kleiwijze tienerreeks

Inschrijvingen

 • De tienerworkshops gaan enkel door bij een minimum aantal inschrijvingen van 8 personen en maximum 12 personen
 • Er kan enkel voor de hele reeks ingeschreven worden. 
 • Bij annulering door de cursist, ten laatste 1 maand voor de start, wordt het volledige bedrag met vermindering van 25 euro administratieve kost teruggestort. . Bij latere annulering is er geen terugbetaling voorzien, tenzij iemand anders jouw plaats kan innemen maar hiervoor moet er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan wordt jouw inschrijvingsgeld teruggestort met een vermindering van 25 euro administratieve kost. 
 • Als de reeks gaande is, wordt er geen terugbetaling of compensatie voorzien voor de gemiste lessen. 
 • Bij een annulering door Argila, wordt het volledige bedrag teruggestort. 
 • Argila biedt diensten aan via de webshop. De prijzen zijn inclusief BTW. De klant kan betalen via een ingebouwd betalingssysteem met bancontact. 
 • Argila heeft het recht om een workshop te annuleren of verplaatsen, zonder hiervoor aansprakelijk te kunnen worden gesteld. Argila brengt hiervoor de cursist op de hoogte en stelt een compensatie voor.
Verzekeringen

   Argila sluit een verzekering af voor burgerlijke aansprakelijkheid voor. Voor materiële schade, diefstal of verlies van persoonlijke spullen voor, tijdens of na de les is Argila niet aansprakelijk. U kan de verzekeringspolis opvragen. 

  Privacy

  De persoonlijke gegevens worden door Argila bijgehouden en dienen enkel voor intern gebruik zoals het versturen van de nieuwsbrieven, de gegevens worden niet gedeeld met derden. Foto’s of filmpjes van kinderen onder de 18 jaar worden enkel met uitdrukkelijke toestemming van de voogd op sociale media en/of website geplaatst.

  U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U neemt hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Schade en ongevallen:

  Indien het materiaal, uitrusting, gebouwen van Argila of onderaannemer, al dan niet opzettelijke, beschadigd worden, zal steeds een schadevergoeding geëist worden. De schadevergoeding is minstens gelijk aan de kostprijs en/of aankoopprijs van het beschadigd goed. 

  Copyright

   Afbeeldingen en tekst op deze website zijn eigendom van Argila. Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Argila.